Известие

Collapse
No announcement yet.

помпа съеденител на 155-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo

Моя съединител е ТУРСКО ВАЛЕО и който го е натискал знае какво е хубав съединител
    бах, а на мен ми каза че е италианско за шестин леа , гадддддд
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абр вие сте много интересни ние с еньо бая съединители сме сменили и за тва така говориме а вие ?

П.С. Това че съединителя не е износен но е твърд означава че просто не е много хубав иначе си върши работа

Моя съединител е ТУРСКО ВАЛЕО и който го е натискал знае какво е хубав съединител

Много съм говорил с всякви спецове и според всички валеото в МОМЕНТА е най-доброто
      Момчета, май съединителя ми е за смяна... Не че е износен и буксува, но ми прави проблем при превключването на скоростите - при това на всичките (от 1 до 5). Казаха ми, че вероятно аксиалния лагер се е впил в ламелите и затова не ми отделя добре. Приемам малко тази теория на доверие, защото няма как да проверя истинността й без да сваля съединителя, а сваля ли го, по-добре да го сменя. Понеже bobo спомена за турско valejo, а на мен в момента също ми предлагат такова, искам да го попитам - добро ли е качеството на съединителя? Питам, защото често свързваме турските части с ниското качество. Въпросът ми е актуален, при условие че bobo нещо не се е избъзикал...

П.П.
      няма да откажа и малко инфо за цената на съединителя и труда за смяната му...
      Мерси!
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

несъм се базикал, Турското Валео го продава алекс ауто и за твойта мисля че е 300лв
        Пух сменя с такъв, и мисля че е доволен

Александър ауто пращат по куриер, така че мисля ще са ти удобни ...

смяната си е според майсторите но при Румен и Чавдар е 80-100лв....
        при теб явно шее каквото намериш ....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo

бах, а на мен ми каза че е италианско за шестин леа , гадддддд
          Да струваше ми точно 540 лв но се си мисля че беше турско
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи - предлагат ми за около 150лв някакъв си италиански съединител (не знам каква марка точно) и за около 180лв Валео, но корейско ?! ...за последното направо се , но ми казаха, че били доста качествени... Някой да е имал пряк контакт с такова "животно"?!
            А що се отнася до труда - навсякъде е 80-100лв.
            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Вземи каквото и да е валео по-добре от всичко останало е
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
                Значи - предлагат ми за около 150лв някакъв си италиански съединител (не знам каква марка точно) и за около 180лв Валео, но корейско
                toва цена за комплект ли е
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
                  Значи - предлагат ми за около 150лв някакъв си италиански съединител (не знам каква марка точно) и за около 180лв Валео, но корейско
                  Май е само за диска
                  sigpic

Comment

Я се обадете на 064/2 39 98 или на 064/ 80 06 73, мисля че цените ще са доста по-добри, пък и предлагат VALEO
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                      Я се обадете на 064/2 39 98 или на 064/ 80 06 73, мисля че цените ще са доста по-добри, пък и предлагат VALEO
                      Айде, сега съм в Плевен и ако някой иска мога да ги донеса към края на седмицата, тогава ще се връщам
                      sigpic

Comment

Аз съ6то съм за валео правих един път експеримент с някакъв друг (не помна какъв)това на лан4иата та после пак смениях. А ина4е на Бобо е много добре и моя е съ6тиа на натискане пак валео но не сам го сменял аз така си доиде.

Comment

[quote=Dodo 155]
                          Първоначално публикувано от "Z:)m":1lvq9n07
                          Май е само за диска [/quote:1lvq9n07]

Цитираните цени са за комплект съединител - притискателен диск+феродов диск+лагер...
                          Звънял съм и в ИталБулКом (Плевен) - около 164лв (70+67+27=164), но не е Валео...

Comment

я че то тва много тънко бре аз досега цени за какъвто и да е комплект под 200-300лв не бях чувал... машшалах
                            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

я че то тва много тънко бре аз досега цени за какъвто и да е комплект под 200-300лв не бях чувал... машшалах
                              ...ами като си платя и телефоните дето съм ги навъртял за да ги намеря на тези "тънки" цени.. май пак ще ми легнат за по 200-250 лв

Comment

...ами като си платя и телефоните дето съм ги навъртял за да ги намеря на тези "тънки" цени.. май пак ще ми легнат за по 200-250 лв
                                Offtopic: То по тая логика аз един ден ще съм собственик на най-скъпия сенник в историята на марката

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                                X